Super Mini Power bank Power Bank Practical Leather Powerbank Power Bank MINI Power Bank varavirtalähde Book Powerbnk Standard Powerbank nahkainen Power Bank varavirtalähde LED-lampulla Power Bank virtapankki Wood Power Bank virtapankki Classic
 

POWER BANK VARAVIRTALÄHDE OMALLA LOGOLLA                
    
Power Bank, tai suomennettuna ihan virtapankki, matkalaturi tai varavirtalähde asiakkaan omalla logolla tai painatuksella on ehdoton ystävä nykyajan virtaavieville älypuhelimille ja muille elektronisille laitteille. Power Bank logopainatuksella on tämän hetken kuumin liikelahjaidea!

Puhelimen virta loppuu juuri, kun haluaisin valokuvata kivan hetken lomilla. Tai junamatkaa on vielä jäljellä muutaman tunnin, mutta musiikkisoittimen akku on jo ihan tyhjillään. Onko tuttu tilanne? Voit ne välttää, jos sinulla on mukana matkalaturi!

Mikä on matkalaturi?

Mukana kannettava laite, jolla pystyt latamaan elektroniset laitteet, kun muuta virtalähdettä ei ole saatavilla.

Mitä Power Bankilla voi ladata?

Power Bankilla voit ladata seuraavia laitteita, kuten älypuhelimet, MP3 soittimet, GPS-laitteet, kannettavat kaiuttimet, tabletit, Bluetooth kuulokkeet, pelikonsolit, sähkösavukkeet, kamerat. ( Katso tarkemmin laitekohtaiset virtavaatimukset)

Miten valitsen oikean laturin?

Mukana kannettavia virtalähteitä on saatavilla eri kapasiteeteillä. Mitä isommalla kapasiteetilla Power Bank on, sitä laajempi kirjo laitteita sillä pystytään latamaan.

Kamerat ja tabletit vaatii jo vähintään 10000 mAh matkalaturin.

Miten voin tilata matkalaturin omalla painatuksella?

Power Bank matkalaturi on mahdollista tilata omalla logolla tai kuvapainatuksella. Power Bank virtapankki on hyvin tarpeellinen käyttöesine, jolloin yrityksen logopainatus on jatkuvasti esillä, jolloin tuotteen mainosarvo on todella hyvä.

Tilausprosessi power bank
PYYDÄ TARJOUS

+358 (0)9 6945185

info@somest.fi

JäLLEENMYYJäT

"Kiitos vielä virtapankeista. Toimitus tuli perille ja ne näyttävät hyvältä (ja olemme saaneet paljon iloista kiitosta henkilökunnaltamme)."

Katja / Dittmar&Indrenius