Kaulanauha 1-4 väri painatuksella Kaulanauha Tube omalla logolla Muovikortti painatuksella
 

KAULANAUHAT LOGOPAINETTUNA

  
                Kaulanauhat omalla painatuksella

Toimitamme kaikki mahdolliset kaulanauhat asiakkaan omalla logopainatuksella, räätälöitynä nopeasti ja edullisesti.

Kaulanauhat logopainatuksella

Kaulanauhat kuvapainatuksella

Kaulanauhojen tilaaminen:

Kaulanauhojen kirjo on todella laaja. Saatavilla on monia eri materjaaleja, kokoja, värejä, logopainatusmenetelmiä, sekä kymmeniä lisätarvikkeita, kuten vaikka kiinnikemekanismit ja korttitaskut ja -kotelot. Jos siis haluatte suunnitella ihan omannäköisen tuotteen, tai Teillä on joku erikoinen tarve, kannattaa meille soittaa 09-6945185 tai lähettää sähköpostia info@somest.fi, jolloin pystymme nopeiten kartoittamaan tarpeenne ja tekemään tarjouksen ja visuaalin (kuvamallinnuksen) tuotteesta.

Esittelemme ohessa perusvalikoiman kaulanauhoista ja tarvikkeista ja kerromme, mitä kannattaa ottaa huomioon painetun kaulanauhan tilauksen yhteydessä.

Määrät ja hinnat: toimitetaan painettuja kaulanauhoja asiakkaille alkaen 100 kpl. Mitä isompi määrä, sitä edullisemmaksi muuttuu tuotteen hinta. Ihan perus logopainetun kaulanauhan hinnat ovat 500 kpl erissä noin 0,69/kpl ja esimerkiksi 5000 kpl erissä jo noin 0,36/kpl alv 0%. Annetaan aina tarkka hinta tapauskohtaisesti.

Koko ja materjaali: peruskaulanauhojen leveydet ovat 10, 15, 20, 25mm. Nauhan pituus on normaalisti 90mm, mutta nauhaa saa lyhyempänä tai pidempänä. Kaulanauhan pituudessa kannattaa ottaa huomioon kantajan keskimääräinen pituus ( kouluikäisillä ja lapsille 90mm on jo liian pitkä) sekä käyttötarkoitus.
Materjaaleja käytetään perusnauhoissa polyesteriä, josta löytyy perus litteä malli tai Tube-mallinen nauha, joka on sisältä ontto ja tuntuu ihoa vasten hyvin pehmeältä ja miellyttävältä.
Kaulanauhat omalla logolla

Kaulanauhan väri:
valmistetaan aina kaikki kaulanauhat asiakkaan toivomalla värillä. Asiakas ilmoittaa meille Pantone värikartasta PMS-värinumeron tai jos asiakkaalla ei ole sellaista, niin silloin osoittaa meille ihan tavallisen valokuvan toivotusta värisävystä, jolloin valmistetaan nauha sen sävyn mukaan. Jos asiakkaalla ei ole mitään varsinaista kuvaa, eikä toivetta värisävystä, riittää pelkkä maininta, kuten valkoinen, musta, vihreä, tummansininen jne.

Painatus : perinteisesti logon tai tekstin painatuksiin käytetään silkkipainatusta, jolla voidaan painattaa 1-4 väri logoja polyesterinauhaan. Jos on enemmän värejä tai vaikkapa valokuva, niin sellaiset painatukset hoidetaan sublimaatiotekniikalla, jolloin logo voidaan painattaa nauhan reunasta reunaan.
On olemassa myös muita menetelmiä saada logo nauhaan. Logo kudotaan nauhaan tai
logo tehdään silkonista ja asetetaan nauhaan, jolloin logo näyttää eri elementiltä nauhassa.
                                           Silikoni logo
Tarvikkeet ja osat: yleisesti kaulanauhaan tulee papukaijalukko, sekä muovinen turvalukko, mutta kaulanauhaan on saatavilla useita muita lisätarvikkeita, kuten korttitaskut, jojot jne. Tarvikkeet lisätään kaulanauhaan käyttötarkoituksen mukaan.
Kaulanauhan lisätarvikkeet

Toimitusaika: yleiset peruspainatuksella kaulanauhat voidaan toimittaa jopa viikossa. Normaali toimitusaika on noin 2 vk vedoksen hyväksymisestä.

Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous: 09-6945185       info@somest.fi

PYYDÄ TARJOUS

+358 (0)9 6945185

info@somest.fi

JäLLEENMYYJäT

"Oli hyvä palvelu. Kaulanauhat tuli sovitusti ja laatu oli hyvä"


Marko L.