Power Bank Practical Leather Powerbank Power Bank MINI Power Bank varavirtalähde Book Powerbnk Standard Powerbank nahkainen Power Bank varavirtalähde LED-lampulla Power Bank virtapankki Wood Power Bank virtapankki Colour Power Bank virtapankki Classic
 

POWER BANK VARAVIRTALÄHDE OMALLA LOGOLLA


Power bank matkalaturi painatuksella

                
    
Power Bank, tai suomennettuna ihan virtapankki, matkalaturi tai varavirtalähde asiakkaan omalla logolla tai painatuksella on ehdoton ystävä nykyajan virtaavieville älypuhelimille ja muille elektronisille laitteille. Power Bank logopainatuksella on tämän hetken kuumin liikelahjaidea!

Puhelimen virta loppuu juuri, kun haluaisin valokuvata kivan hetken lomilla. Tai junamatkaa on vielä jäljellä muutaman tunnin, mutta musiikkisoittimen akku on jo ihan tyhjillään. Onko tuttu tilanne? Voit ne välttää, jos sinulla on mukana matkalaturi!

Mikä on matkalaturi?

Mukana kannettava laite, jolla pystyt latamaan elektroniset laitteet, kun muuta virtalähdettä ei ole saatavilla.

Mitä Power Bankilla voi ladata?

Power Bankilla voit ladata seuraavia laitteita, kuten älypuhelimet, MP3 soittimet, GPS-laitteet, kannettavat kaiuttimet, tabletit, Bluetooth kuulokkeet, pelikonsolit, sähkösavukkeet, kamerat. ( Katso tarkemmin laitekohtaiset virtavaatimukset)

Miten valitsen oikean laturin?

Mukana kannettavia virtalähteitä on saatavilla eri kapasiteeteillä. Mitä isommalla kapasiteetilla Power Bank on, sitä laajempi kirjo laitteita sillä pystytään latamaan.

Hinta/laatusuhteelta yleisin kapasiteetti on 2200 mAh ( määrä energia laitteessa).
Yleisimmät älypuhelimet, kuten iPhone 4, 5S/5C, Samsung Galaxy S3, Nokia Lumia 1020 voidaan ladata osittain 2200 mAh kapasiteettisellä virtalähteellä, kun taas esimerkiksi HTC One, Samsung Galaxy Note II vaatii jo isompaa kapasiteettiä. Jos Power Bank hankitaan liikelahjaksi, joka riittää kaikille älypuhelimille, turvallisinta on valita nykyisin ( päivitetty marraskuu 2015) 5000 mAh tai vielä isompi kapasiteetti. Pienempi kapasiteetti ei toki tarkoita sitä, ettei sillä pystyy latamaan kaikkia laitteita, mutta latausmäärä on pienempi. Jokainen laite saa ensiapua pienemmästäkin virtalähteestä, mutta pienemmällä kapasiteetillä jää laitteen akku pienemmälle latausasteelle. Jokasella laitemerkillä ja mallilla on oma akkukapasiteetti ja latauskapasiteetti riippuu aina powerbankin ja laitekohtaisesta akkukapasiteetistä.

Kamerat ja tabletit vaatii jo vähintään 10000 mAh matkalaturin.

Esimerkki:

Powerbank 2200 mAh, output 3,7v
Laitteen akku 2200 mAh input 5v

2200 ( mAh) x 3,7 (v) =8140
8140/5(v)= 1628 mAh

Eli 2200 mAh akku pystyy latamaan 2200 mAh laitteen akun noin 74%


Mallitaulukko laitekapasiteeteistä.

ÄLYPUHELIMET                                            TABLETIT

iPhone 4 - 1400 mAh                                    Nexus 7 - 4000 mAh
iPhone 5S/5C - 1500 mAh                             Surface - 4000 mAh
Nokia Lumia 1020 - 2000 mAh                      Kindle Fire HD - 4500 mAh
Samsung Galaxy S3 - 2200 mAh                   iPad Mini - 4500 mAh
HTC One - 2300 mAh                                    Galaxy Note 10.1 - 8200 mAh
Samsung Galaxy S4 - 2600 mAh                   iPad Air - 9000 mAh
Samsung Galaxy Note II - 3100 mAh             Nexus 10 - 10 000 mAh

Varavirtalähteet myydän ilman kaapelia, sillä suositellaan käyttämään laitteen alkuperäistä kaapelia.


Miten voin tilata matkalaturin omalla painatuksella?

Power Bank matkalaturi on mahdollista tilata omalla logolla tai kuvapainatuksella. Power Bank virtapankki on hyvin tarpeellinen käyttöesine, jolloin yrityksen logopainatus on jatkuvasti esillä, jolloin tuotteen mainosarvo on todella hyvä.

Tilausprosessi power bank
PYYDÄ TARJOUS

+358 (0)9 6945185

info@somest.fi

JäLLEENMYYJäT

"Kiitos vielä virtapankeista. Toimitus tuli perille ja ne näyttävät hyvältä (ja olemme saaneet paljon iloista kiitosta henkilökunnaltamme)."

Katja / Dittmar&Indrenius